Kabeh Kategori

utawa Telpon 13967560611

Jinis Koleksi

tp4
tp3
tp2

Carane Nggawe Grosir Order Online

Babagan awake dhewe

Mutiara Integritas ditemokake ing taun 2009, spesialis ing budidaya mutiara banyu tawar, pangolahan lan adol. Kita dumunung ing Kutha Zhuji, Provinsi Zhejiang. Kutha kita misuwur minangka "kutha asal saka mutiara", luwih saka 80% mutiara banyu tawar ing donya asalé saka kutha kita.

Bisnis mutiara kita wiwit saka generasi bapak wiwit taun 1980-an, saiki kita makaryakke luwih saka 30 buruh trampil lan manggoni total 2000 hektar farm mutiara.

Integritas lan inovasi ningkatake Mutiara Integritas dadi stutas utama ing bisnis mutiara banyu tawar.

Kita nyedhiyakake macem-macem produk mutiara kalebu mutiara longgar, untaian mutiara lan perhiasan mutiara sing wis rampung. Perusahaan kita uga aktif ing pameran perhiasan internasional utama. Kita ngarahake nawakake layanan siji-mandeg kanggo kabeh pelanggan kanthi rega grosir sing apik kanthi kualitas stabil.

Artikel anyar

Blog Paling Anyar Kita

View All

Kategori panas